![]()
CAŁY TEN ZGIEŁK
PIOTR Z ŁODZI Autostopowicz postów: 5 |
PROSZĘ ALE KINO O NADANIE GODZILLI TEJ Z 1953 ROKU |
||
pierdołka Ojciec Chrzestny postów: 1584 |
prosić to ty se możesz sąsiadke o sól. |
||
frąc Swobodny Jeździec postów: 328 |
Nie no bez przesady.Tylko nie Godzilla.Ale kino! to nie Polsat. |
||
Hinczyk_1991 Autostopowicz postów: 1 |
Kanał filmowy Ale Kino! jest dla mnie kanałem wyjątkowym, emitujecie państwo filmy na wysokim poziomie, dziękuje za serie Star Treka jak i za film Hair :) Chciałbym jednak wysanąć propozycje byście puścili serię Japońskiej Godzilli, nawet nie całą (choć to by było marzenie) tylko kilka filmów. Napewno sporo fanów by się ucieszyło :) |
||
Administrator forum |
Drogi Hinczyku_1991, możemy zdradzić, ze mamy w planach taki cykl. Szczegóły na początku roku. Pozdrawiamy, zespół ale kino! |
||
BeruZadra Ojciec Chrzestny postów: 959 |
Pozostaje zaprzeć się zadnimi łapami, "że choćby nie wiem co..." i wydrzeć kochanym najbliższym pilota z ręki. Ale jeśli by nawet, to na wszelki wypadek proszę o daty powtórek, bo już widzę, że w pierwszym terminie bardzo ciężko będzie. :/ |
||
Markiz Autostopowicz postów: 19 |
No i co z tym cyklem ? Mamy już 31 stycznia i nic. Mam nadzieję że jeśli już pokażecie cykl z Godzillą to nie zaczniecie od Godzilli króla potworów w wersji amerykańskiej z 1956 tylko pokażecie oryginalną wersję japońską z 1954. A oto filmy chronologicznie: |
||
Administrator forum |
Drogi Markizie, z przyjemnością informujemy, iż od 1 marca w kolejne poniedziałki będzie można zobaczyć w naszym kanale filmy z cyklu Godzilla, wśród nich znajdą się tytuły: "King Kong kontra Godzilla", "Godzilla kontra Mechagodzilla", "Powrót Godzilli" oraz "Godzilla, Mothra i król Gidorah atakują". Cykl poprzedzi program "Kino Mówi Extra", w którym przybliżymy postać japońskiego potwora i jego fenomenu. Zapraszamy zatem w marcu :-) |
||
Wielkie dzięki za cykl z Godzillą. Ale czemu nie chronologicznie zaczynając od pierwszego filmu z cyklu ? Mam nadzieję że pokażecie pierwszą Godzillę z 1954 roku. A tak przy okazji może pokażcie cykl filmów o Gamerze ? Jak do tej pory liczy o 13 odcinków : |
||
Administrator forum |
Drogi Markizie, na razie Godzilla to jedyny potwór, który zagości w naszym kanale :-) |
||
To w takim razie mam pytanie. Ile filmów z cyklu o Godzilli pokażecie i czy będzie pokazany pierwszy film z cyklu (oczywiście chodzi mi o oryginalną wersję japońską , a nie marną krótszą o kilkanaście minut wersję amerykańską)? Idąc za ciosem - a może skusicie się na film Rodan-ptak śmierci z 1956 , Szerokość geograficzna-zero z 1969 , Gappa z 1967 ? |
||
Anglik01 Absolwent postów: 169 |
admin napisał 05.02.2010 12:04...oczywiście, jeśli nie liczyć zombich w "Powrocie żywych trupów"; Księcia Ciemności w "Dziecku Rosemary" i "Diable" Żuławskiego; Hannibala Lectera, czyli Anthony'ego Hopkinsa w "Za drzwiami Actors Studio" ;) Parę (paru) innych potworów też by się znalazło (Tony Manero, wampir z "Pozwól mi wejść" itd...). |
||
Administrator forum |
Drogi Markizie, w ramach cyklu pokażemy: "King Kong kontra Godzilla" (1962), "Godzilla kontra Mechagodzilla" (1974), "Powrót Godzilli" (1984) oraz "Godzilla, Mothra i król Gidorah atakują" (2001). |
||
tyrania Autostopowicz postów: 1 |
Administratorze forum- jak nie wiesz ile będzie odcinków to napisz,a nie ograniczasz się do podania tylko tych samych tytułów,a jak znasz odpowiedź na pytanie Markiza to ją podaj ! |
||
pelargonia Autostopowicz postów: 62 |
tyranio, a Ty potrafisz liczyć? 4 tytuły to 4 odcinki. To już nawet nie jest czytanie między wierszami ;) |
||
JANUARYK Autostopowicz postów: 1 |
Jestem mile zaskoczony że ale kino zaczeło nadawać filmy z godzillą tylko szkoda że tak mało,w związku z tym moja prośba o wszystkie części tych filmów |
||
Administrator forum |
Drogi JANUARYKu, bardzo nami miło, że przypadł Ci do gustu nasz cykl. Jak na razie jednak wyemitujemy tylko te cztery części i nie planujemy w najbliższym czasie pokazywać innych filmów o Godzilli. |
||
Dla zainteresowanych: Godzilla z 1954 roku będzie nadana przez TV4 w niedzielę i w poniedziałek wielkanocny. Już nie potrzebujemy łaski Ale Kino. |
||
Anglik01 Absolwent postów: 169 |
Nie sądzę, żeby chodziło tu o jakąś łaskę - raczej o politykę programową i kasę na |
||
BeruZadra Ojciec Chrzestny postów: 959 |
... może tu chodzi raczej o dobrodziejstwo obecności reklam w trakcie, czego w AK! (na całe szczęście!) nie uświadczysz. |
||
Raidon90 Autostopowicz postów: 1 |
No cóż...myślę że kanał " ale kino ! " nie straci na popularności emitując japońskie filmy fantasy z potworami. Mówi się że '' każda potwora znajdzie swojego amatora '', a Godzilla zyskała wielbicieli na całym świecie, w Polsce gdzie telewizja prawie nie emituje takich produkcji jest krokiem w przód nie w tył dla programu, bo gdzie indziej można obejrzeć te starsze jak i nowsze filmy z Godzillą jak nie na " ale kino ! " ...?... |
||